Εμμανουήλ Χατζημάρκος: Κράτημα Πέτρου στο «Αναστάσεως Ημέρα» του Χρυσάφου

Για το χαρμόσυνο της περιόδου μία φοβερή ερμηνεία (για τους Χατζημαρκόπληκτους και όχι μόνον) του Μεγάλου Δάσκαλου και ερμηνευτή Εμμ. Χατζημάρκου . (ο Θεός να σε έχει καλά Δάσκαλε)
 

Attachments

  • ΚΡΑΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΞΑΣΤΙΚΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΗΜΕΡΑ ΧΡΥΣΑΦΟΥ.mp3
    8.4 MB · Views: 343

ybulbu

Μπουλμπουτζής Ιωάννης
Να πούμε πως το κράτημα είναι του Πέτρου Πελοποννησίου. Άλλο είναι το γνήσιο του μαθήματος, που δυστυχώς νομίζω μόνο ο Χουρμούζιος περιέλαβε στο Ταμείο του. Όχι ότι δεν είναι ωραίο του Πέτρου, όμως πιστεύω πως κακώς επικράτησε να συνοδεύει το μάθημα αυτό αντί του γνησίου.
 

PanagiotisK

ως άνωθεν^
Για το χαρμόσυνο της περιόδου μία φοβερή ερμηνεία (για τους Χατζημαρκόπληκτους και όχι μόνον) του Μεγάλου Δάσκαλου και ερμηνευτή Εμμ. Χατζημάρκου . (ο Θεός να σε έχει καλά Δάσκαλε)

Ευχαριστείες πολλές κ. Διονύση.

Επίσης:

Αναστάσεως ημέρα, μετά κρατήματος (Δίπλωμα Μουσικοδιδασκάλου 26 02 1959)

Κράτημα ("Αν. ημέρα" σε πανήγυρη στην Κων/λη, μάλλον το 1963)

Κράτημα ("Αν. ημέρα" σε πανήγυρη στον Ι. Ναό Ταξιαρχών στο Αιτωλικό '68-'69). Από το αρχείο του Διονυσίου Ανατολικιώτη.
 
Last edited:

aposto

Παλαιό Μέλος
Το κρατημα μετα το Αναστασεως που ειναι κ πολυ καθαρο πραγματικα ειναι το κατι αλλο.Τι φωνη ειναι αυτη Παναγια μου.Δυστυχως αν κ καταγομαι απο ενα χωριο του Βολου δεν ειχαμε ποτε την ευκαιρια να τον ακουσουμε κ να τον απολαυσουμε διοτι εκεινος οταν μεσουρανουσε εγω ακομη δεν ειχα γεννηθει.Ας τον εχει καλα ο Θεος γιατι πραγματικα τον προικισε με σπανιο φωνητικο ταλαντο κ το εδωσε οσο καλυτερα μπορουσε σε ολους μας.
 

Greekψαλτης

Ψαλῶ τῶ Θεῶ μου, ἕως ὑπάρχω.
Στην ηχογραφηση για το Διπλωμα Μουσικοδιδασκαλου, πραγματικα ειναι αξεπεραστος!!!!!! Ψαλλει αρχοντικα με αυτη τη φοβερη φωνη που αποδιδει ακομη κ τις ψηλες νοτες με τρομερη γλυκητητα!!!!!!
 
Top