Κοίμησις Σεβ. Μητροπολίτου Λαγκαδά κ. Σπυρίδωνος

panosdohi

Παναγιώτης Παρασκευόπουλος
Εκοιμήθη πριν από λίγο ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης Λαγκαδά κυρός Σπυρίδων. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ. Εύχομαι ο Θεός να τον αναπαύσει και να τον βάλει στους κόλπους του Αβραάμ. Μακάρι να στείλει ένα νέο μητροπολίτη αντάξιό του για να αναπληρώσει τη θέση στη χηρεύουσα μητρόπολη.
 

panosdohi

Παναγιώτης Παρασκευόπουλος
Αύριο Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, μετά τη Θ. Λειτουργία το σώμα του κοιμηθέντος επισκόπου θα λιτανευθεί στην πόλη του Λαγκαδά ενώ στις τρείς το μεσημέρι θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του στον ιερό μητροπολιτικό ναό Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.

Τοποτηρητής στη χηρεύουσα μητρόπολη ορίστηκε μέχρι την εκλογή νέου, ο Σεβ. μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αδραμερίου κ. Νικόδημος.

Υ.Γ. Πληροφορίες και φωτο από τη Romfea.
 

Attachments

  • 1120478.jpg
    48.6 KB · Views: 20
  • lagada spiridon.jpg
    35.8 KB · Views: 15

panosdohi

Παναγιώτης Παρασκευόπουλος
Στον τηλεοπτικό σταθμό 4Ε αυτή τη στιγμή μεταδίδει την χθεσινή ακολουθία από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Παρασκευής Λαγκαδά όπου μετά τον Όρθρο και την Πολυαρχιερατική Θ. Λειτουργία τελέστηκε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του Σεβ. μητροπολίτου πρώην Λαγκαδά κυρού Σπυρίδωνος.

Ας παρακαλέσουμε ακόμα μια φορά τον Κύριο για την ανάπαυση της ψυχής του.
 
Top